Снимка БулфотоИзплащането на пенсиите за април от Националния осигурителен институт /НОИ/ ще

...
Снимка БулфотоИзплащането на пенсиите за април от Националния осигурителен институт /НОИ/ ще
Коментари Харесай

НОИ започва изплащането на пенсиите и допълнителните суми към тях на 8 април

Снимка Булфото

Изплащането на пенсиите за април от Националния застрахователен институт /НОИ/ ще стартира на 8 април (понеделник) и ще завърши на 22 април, оповестиха от пресцентъра на осигурителната институция, съобщи novini.bg.

В осъществяване на Постановление 50 от 21 март на Министерския съвет, дружно с пенсиите ще бъде изплатена и еднократна спомагателна сума в размер на 40,00 лв. на 1 322 300 пенсионери, на които пенсията или сборът от пенсиите, дружно с добавките и обезщетенията към тях за април 2019 година, е в размер до 348,00 лв. в това число.

Изплащането на сумите посредством пощенските станции ще бъде осъществено съгласно график, който ще бъде авансово разгласен във всяка една от тях. Преводите на априлските пенсии по сметките на пенсионерите, които получават парите си по банков път, ще бъдат осъществени на 8 април 2019 година.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР